Společnost Quark Expeditions, světový lídr v oblasti polárních dobrodružství, s potěšením oznamuje, že od sezóny 2024/25 budou mít všichni hosté na všech plavbách po Antarktidě k dispozici bezplatné Wi-Fi a alkohol. Kampaň "Pozvedněte sklenku a zůstaňte ve spojení zdarma" umocňuje zážitky na palubě pro hosty cestující se společností Quark Expeditions, která získala zlaté ocenění v kategorii Cruise-Expeditions-Shore Excursion pro výletní lodě na nedávném udílení cen Magellan Awards.

"Náš tým se snaží nově definovat očekávání a vytvářet jedinečné zážitky pro hosty," říká Beth Mercier, senior ředitelka globálního partnerského prodeje společnosti Quark Expeditions. "Počínaje nadcházející antarktickou sezónou 2024/25 zvyšujeme náš neochvějný závazek poskytovat služby světové úrovně. Náš bezplatný barový servis doplňuje vynikající kuchyni, dokonalý servis, jedinečné možnosti dobrodružství mimo loď a omlazující lázeňské zážitky, které mají u našich hostů ohlas. Hosté společnosti Quark Expeditions mohou nyní navíc tyto výjimečné okamžiky expedice sdílet s rodinou a přáteli v reálném čase prostřednictvím naší bezplatné Wi-Fi."

Bezplatný barový servis Pivo, standardní vína a lihoviny, stejně jako koktejly budou hostům k dispozici zdarma během barového servisu a večeří od sezóny 2024/25 v Antarktidě, která začíná v listopadu 2024. Wi-Fi zdarma Antarktická sezóna 2024/25, která začíná v listopadu 2024. Bezplatné Wi-Fi v sezóně Antarctic 2024/25 se každý host bude moci přihlásit k lodní službě Wi-Fi (vždy na jednom zařízení). Tato bezplatná služba Wi-Fi bude umožňovat základní prohlížení internetu a hlasové aplikace. Pro datově náročnější aplikace jsou k dispozici prémiové balíčky. "Zveme všechny hosty, aby od antarktické sezóny 2024/25 pozvedli sklenku a zůstali připojeni, protože náš zkušený tým pokračuje ve vytváření bezproblémových a obohacujících zážitků pro polárníky," říká Mercier.